Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Abszint szakács

Abszint
hozzászólások

adatok:

Profil: abszint
Mióta szakács: 2015. 10. 04.
Kolozsvár

mióta főzök:

Főzni elsőéves egyetemistaként kezdtem el. Mondhatni rá voltam szorulva, hiszen nem volt már anyuci, aki mindennap kényeztetett volna a finomságaival, én pedig nem szeretem a "koleszos" megoldásokat (porleves stb). Azóta eltelt három év és lassan -de biztosan- kezd kialakulni a saját kis konyhám, a saját kis praktikáim és kedvenc ízeim. Az előzetes tapasztalataimnak köszönhetően merek belevágni a saját NoSalty receptoldalamnak.

a hely, ahol főzök:

Az albérletem konyhája, amin szerencsére senkivel sem kell osztoznom. :)

ars poetica a konyhában:

Mindent a lehető legegészségesebben elkészíteni.

legújabb receptjeim:

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!