Tinikorom óta lelkesen sütök-főzök, szeretek új ízeket kipróbálni. Gyakran ötvözök recepteket, technikákat, nagyon hallgatok az intuíciómra a konyhában is, eddig sikerrel. ;-)
Hobbik
főzés, sütés, olvasás
Mióta főzök
Gyerekként nagymamámnak asszisztáltam, 14 évesen sokszor már én főztem a hétvégi ebédet.
A hely, ahol főzök
A saját kicsi, de annál barátságosabb konyhám.
Ars poetica a konyhában
Főzni mindenki meg tud tanulni, csak lelkesedés kérdése.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.