r
Nosalty Logó

Zsebes karaj Barti konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Zsebes karaj Barti konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1319 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 5274 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 217 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109 g

Zsír

  • Összesen
    94.2 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    330 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4242.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    360 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    1066 mg
  • Nátrium
    2579 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    373.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    96 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 1319 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    436.2 g

Zsír

  • Összesen
    376.9 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    166 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    1318 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16969.5 g
  • Cink
    33 mg
  • Szelén
    461 mg
  • Kálcium
    1441 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    440 mg
  • Foszfor
    4266 mg
  • Nátrium
    10316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1495.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    11 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    384 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    977 mg
  • Retinol - A vitamin:
    675 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 5274 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    699.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 217 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
  2. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk, és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
  3. Másnap a zsebekbe vastagabbra szelt sajtot, baconszalonnát, kolbászkarikákat és vöröshagymaszeleteket rakosgatunk. Tepsibe tesszük.
  4. Aláöntünk 2 dl vizet, melyben feloldunk 1 húsleveskockát. Fóliával lefedjük.
  5. Hideg sütőbe tesszük, folyamatosan emeljük a hőfokot, és kb. 2 óra hosszat sütjük. Mikor a hús puha, levesszük a fóliát, pirosra sütjük.
  6. A húst ferdén szeletelve, a saját szaftjával meglocsolva, krumplipürével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 140 perc
  • Receptkönyvben: 177
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 29114
  • Feltöltés dátuma: 2018. március 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom és mutatós.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek