r
Nosalty Logó

Virslis-kukoricás muffin

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kattika
Virslis-kukoricás muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 953 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 2861 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 281 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.2 g

Zsír

  • Összesen
    59.3 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2822.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    837 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    799 mg
  • Nátrium
    1074 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    437 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    430 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 953 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.6 g

Zsír

  • Összesen
    177.8 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    667 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8468.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    2511 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    2396 mg
  • Nátrium
    3223 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    216.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    322.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1310 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    221 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1290 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    220 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    612 micro
Összesen 2861 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    826.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 281 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük, majd félretesszük hűlni.
  2. A lisztet a sóval, sütőporral, reszelt sajttal összekeverjük.
  3. Egy másik tálba felverjük a tojást, és összekavarjuk a tejjel.
  4. Ezt hozzákavarjuk a lisztes keverékhez, amihez még hozzáöntjük a felolvasztott vajat, borsozzuk, bazsalikommal megszórjuk, belekavarjuk a vékony karikákra vágott virslit, kukoricát és a dinsztelt hagymát.
  5. A sütőt előmelegítjük, és a masszát egy kanál segítségével belerakjuk muffinpapírral bélelt muffinsütőbe, és készre sütjük, míg kicsit megpirul a tetejük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9359
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 09.

Ajánló

Akár egy pohár sör mellé is el tudnám képzelni...

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Igen, már megint virsli. :) De a virslis saláta, és a virslis pizza után is még mindig volt a hűtőben az Ákos által itt hagyott virsliből, amit mindenképp fel akartam használni. Az utolsók így végezték. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek