A kevés idő ihlette ezt a receptet. Volt a hűtőben konyhakész gnocchi, ehhez próbáltam meg kitalálni valamilyen szószt. Akkora sikere lett, hogy a következő alkalommal emelnem kell a mennyiségeken. Nagyobbik fiam elkezdett heti háromszor focizni, és edzés után szinte beszippantja az ételt.
Hozzászólások (6)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. augusztus 20-án kiemeltük cikkünkben: HETI MENÜ: tészta, tészta, tészta - és süti!
Üdvözlettel, NoSalty
Nagyon fincsi lett, én még jó sok friss bazsalikomot is tettem bel :))
Mennyei!!!
Szia Kiki!
Jó kis recept. Sajna, nekem nem úgy sikerült, ahogy képzeltem, mert több halat és kevesebb paradicsomszószt tettem bele a kelleténél (nem volt itthon több) és túl tonhalkonzerv íze lett, de hát mea culpa. Viszont életem első saját készítésű gnocchiával tálaltam, ami várakozáson felüli lett! Úgyhogy ezúton is buzdítok mindenkit, hogy aki hozzám hasonlóan elborzad a bolti gnocchi árától, bátran álljon neki otthon, mert pikk-pakk megvan, és nem lesz olyan mű gumiállaga.
Szia!
Remek ez a recept! Jó kis vacsi kerekedett belőle! Köszönöm!! Én annyit variáltam rajta, hogy vöröshagymát pirítottam üvegesre, a végén rádobtam egy kis fokhagymát, aztán nyakon borítottam darabolt paradicsomkonzervvel, bele a tonhal, és a bazsalikom mellé még oreganot, kakukkfüvet is dobtam, és persze az elmaradhatatlan só és bors, és némi cukor a paradicsom miatt. :)
Jó recept, nagyon gyorsan megvan, a fűszerezésén szerintem kellene egy kis tuning.
Szia+! Persze lehet ízlés szerint, bár amit én használtam bazsalikomos szószt azt nem kellett kiegészítenem egyéb fűszerrel. üdv kiki