r
Nosalty Logó

Töltött csirkecombok Konyhatündérkétől

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Konyhatündérke
Töltött csirkecombok Konyhatündérkétől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1058 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4234 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 138 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    43.6 g

Zsír

  • Összesen
    79.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    316 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1248.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    484 mg
  • Nátrium
    468 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    404.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    198 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    916 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1339 micro
Összesen 1058 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    174.6 g

Zsír

  • Összesen
    318.6 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    137 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    95 g
  • Koleszterin
    1266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4992.8 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    247 mg
  • Kálcium
    559 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    337 mg
  • Foszfor
    1938 mg
  • Nátrium
    1872 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1616.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    768 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    208 mg
  • D vitamin:
    135 micro
  • K vitamin:
    791 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    411 micro
  • Kolin:
    857 mg
  • Retinol - A vitamin:
    451 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    3666 micro
  • β-crypt
    272 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5355 micro
Összesen 4234 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 138 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, és megtisztítjuk.
  2. A töltelékhez a kenyeret vízbe áztatjuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
  3. A hagymát apróra vágjuk, és a fokhagymával (amit fokhagymanyomón áttörtünk) üvegesre pirítjuk kevés olajon. Ételízesítővel és borssal fűszerezzük.
  4. Mikor levettük a tűzről, pirospaprikát is szórunk rá.
  5. A kenyeret kinyomkodjuk, és az apróra vágott petrezselyemzöldhöz adjuk. Hozzáadjuk a pirított, fűszerezett hagymát is. Valamint apró kockára vágjuk a paprikákat, és azt is jól hozzádolgozzuk. Ha valakinek nem állna össze, egy evőkanál zsemlemorzsát tehet bele. Hozzáadjuk a tojásokat is, és jól összedolgozzuk a tölteléket.
  6. A húsokat a bőrük alatt megtöltjük a töltelékkel. A széleit összevarrjuk, vagy pedig fogpiszkálóval összetűzdeljük. A tepsibe pici olajat öntünk, és egy kis sört vízzel hozzáöntünk. A combokat belehelyezzük, és megszórjuk sült csirke fűszerkeverékkel.
  7. Lefedjük. Sütőbe tesszük. Lassú tűzön sütjük. Mikor szinte az egész folyadék lefő, akkor levesszük a tetejét. Innentől kezdve mindig sörrel locsoljuk, és lefedetlenül sütjük tovább. Addig locsolgatjuk, míg készre nem sül. Én amerikai krumpli fűszerkeverékkel szórtam meg a krumplit sütés előtt, és úgy sütöttem ki. Ezzel tálaljuk
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 85711
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Konyhatündérke 24 recept

Ebédre, vendégváró főételként kiváló. A kétszínű paprika feldobja a tölteléket, mutatóssá teszi, mindamellett nagyon finom is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek