r
Nosalty Logó

Tejszínes-spenótos spaghetti pirított baconnel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bálintkovács2
Tejszínes-spenótos spaghetti pirított baconnel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 632 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3160 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 216 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1265.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    384 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    316 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3661 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7923 micro
Összesen 632 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    120.3 g

Zsír

  • Összesen
    116.1 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6327.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    368 mg
  • Kálcium
    1270 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    592 mg
  • Foszfor
    1922 mg
  • Nátrium
    2126 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    668 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1834 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    1579 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1839 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    307 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18306 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39616 micro
Összesen 3160 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1252 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2710 micro
Összesen 216 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spaghettit majdnem al dantere főzzük (kb. 8 perc), a főzővízből egy keveset félreteszünk.
  2. Kevés olívaolajon a bacont megpirítjuk. A kokckára vágott hagymát és fokhagymát a baconhöz adjuk, és üvegesre pirítjuk.
  3. A parajpürét is hozzáadjuk, és ha felolvadt, a tejszínt és a főzőléből egy keveset is beleöntünk, ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Felrottyantjuk, és a tesztával összekeverjük. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 263
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 18.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Felhasználó képe
bálintkovács2 1 recept

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek