r
Nosalty Logó

Tarka pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Tarka pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 522 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2603 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 167 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1055.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    437 mg
  • Nátrium
    269 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.9 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    88 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    295 micro
Összesen 522 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.7 g

Zsír

  • Összesen
    73.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    891 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5277.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    1326 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    248 mg
  • Foszfor
    2183 mg
  • Nátrium
    1345 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    439.6 g
  • Cukor
    262 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    916.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    451 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    178 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    747 mg
  • Retinol - A vitamin:
    345 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    1068 micro
  • β-crypt
    440 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1476 micro
Összesen 2603 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    342.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 167 Kcal

Elkészítés

  1. A tojások fehérjét habbá verjük.
  2. A sárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a joghurtot, az olajat, a lisztet a sütőporral, végül a habot, két részre osztjuk, az egyikbe belekeverjük a citrom héjat, a másikba a kakaót.
  3. Az őszibarackot darabokra vágjuk.
  4. Egy olajal kikent, liszttel meghintett tepsibe tegyünk egy kanál citromos, majd mellé egy kanál kakaós tésztát felváltva, és szórjuk rá a barackot.
  5. Előmelegített sütőben kb. 30-35 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2214
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy joghurtos pite alapja saját ötletnek átalakítva.

Címlapról ajánljuk

További cikkek