r
Nosalty Logó

Zöldséges rakott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Zöldséges rakott karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 742 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2964 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 172 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.4 g

Zsír

  • Összesen
    44.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    207 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1819.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    346 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    781 mg
  • Nátrium
    536 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    217 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 742 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277.7 g

Zsír

  • Összesen
    176.5 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    827 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7277.7 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    293 mg
  • Kálcium
    1385 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    3125 mg
  • Nátrium
    2146 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    868.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    508 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    612 mg
  • Retinol - A vitamin:
    504 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 2964 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    423.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 172 kcal

Elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és besózzuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  3. A franciasaláta alapot (nyersen) összekeverjük a tejföllel, és belezúzzuk a fokhagymát. A hússzeleteken elosztjuk, majd teszünk rá 1-1 szelet csirkemell sonkát, és lapkasajttal befedjük.
  4. A hús alá öntünk 0.5 dl vizet, lefedjük fóliával, és sütjük.
  5. Mielőtt teljesen megsülne, előtte 10 perce levesszük róla a fóliát, és kicsit megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 811
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 45
  • Össznézettség: 86108
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldséges rakott karaj
Salamon Csilla 1202 recept

Most készítettem el először, de nem utoljára, mert olyan finom.

Címlapról ajánljuk

További cikkek