r
Nosalty Logó

Zöldségekkel sült csirkemáj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Nosalty
Zöldségekkel sült csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 327 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1304 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    443 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    907.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    459 mg
  • Nátrium
    263 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    302 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    772 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    94 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    1980 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 327 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.2 g

Zsír

  • Összesen
    60.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1770 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3630 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    276 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    1834 mg
  • Nátrium
    1051 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1208 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16622 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    264 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3086 micro
  • Kolin:
    1043 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16452 micro
  • α-karotin
    375 micro
  • β-karotin
    1803 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    7919 micro
  • Lut-zea
    681 micro
Összesen 1304 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    202.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    929 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    919 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    442 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőbe rakjuk a felkockázott szalonnát, kisütjük a zsírját, és rádobjuk a felaprított vöröshagymát. Üvegesre pároljuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát, a paradicsomot és a burgonyát, sózzuk-borsozzuk, az egészet összekeverjük. Felöntjük az alaplével, majd mérsékelt lángon, lefedve 15 percet főzzük.
  3. Ha letelt a negyed óra, hozzáadjuk a feldarabolt májat, és lefedve további 15-20 percet főzzük.
  4. Tálaláskor meghintjük még egy adag sóval, és egy nagy marék petrezselyemmel.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1067
  • Tegnapi nézettség: 23
  • 7 napos nézettség: 123
  • Össznézettség: 107555
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű összetevőkből így kell olcsón, gyorsan, finomat varázsolni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek