r
Nosalty Logó

Zöldfűszeres malackaraj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Zöldfűszeres malackaraj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
70 °C
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 829 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3315 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 126 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85 g

Zsír

  • Összesen
    35.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1491.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    943 mg
  • Nátrium
    191 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 829 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    340.1 g

Zsír

  • Összesen
    142.5 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    960 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5967.5 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    409 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    572 mg
  • Foszfor
    3773 mg
  • Nátrium
    765 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1685.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    14 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    176 mg
  • D vitamin:
    315 micro
  • K vitamin:
    100 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    92 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    965 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    404 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    318 micro
Összesen 3315 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 126 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karaj bőrét bevagdaljuk.
  2. A zöldfűszereket, a fokhagymát, a chilit összekeverjük az olívaolajjal, és a húst bedörzsöljük vele.
  3. A fűszeres húst sütőzacskóban egy éjszakára, de akár egész napra hűtőbe tesszük, hogy a fűszerek alaposan átjárják.
  4. Másnap a 70 fokos sütőbe helyezzük 5-6 órára konfitálni.
  5. Majd kibontjuk a zacskóból, megsózzuk, kacsazsírt teszünk rá, mellé félbevágott burgonyákat sózva, borsozva, rozmaringgal megszórva, és pirosra, ropogósrasütjük, 180 fokra felkapcsolva a sütőt.
  • Sütés hőfoka: 70 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 38x30x6
  • Sütés ideje: 400 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7621
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldfűszeres malackaraj
Évi néni 1830 recept

Gondoltam, kipróbálom. Kitűnően átsült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek