r
Nosalty Logó

Zöldborsós sertésragu

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ildike20
Zöldborsós sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1181 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4724 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    74.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1598.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    937 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    370 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    723 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2693 micro
Összesen 1181 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    298 g

Zsír

  • Összesen
    178.9 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6394.9 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    535 mg
  • Kálcium
    558 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    637 mg
  • Foszfor
    3747 mg
  • Nátrium
    848 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    465.5 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    1273.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    549 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    168 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    101 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1480 micro
  • Kolin:
    933 mg
  • Retinol - A vitamin:
    292 micro
  • α-karotin
    108 micro
  • β-karotin
    2893 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10771 micro
Összesen 4724 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    481 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apró kockára vágjuk, megdinszteljük az olajon. A tűzről levesszük, rászórjuk a pirospaprikát, és megsózzuk.
  2. A kockára vágott húst hozzáadjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  3. Amikor a hús puha, tegyük bele a zöldborsót és főzzük puhára.
  4. A tejfölt a liszttel elkeverjük, és behabarjuk az ételt. 1-2 percig összeforraljuk.
  5. A tésztát kifőzzük, majd azzal együtt tálaljuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 176
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 12059
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ildike20 14 recept

Finom és laktató!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek