r
Nosalty Logó

Vörösboros marharagu

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Glaser
Vörösboros marharagu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 458 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2749 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 106 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    46.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    899.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    502 mg
  • Nátrium
    185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    322.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    619 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2579 micro
  • β-karotin
    6146 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    197 micro
Összesen 458 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    281 g

Zsír

  • Összesen
    94.8 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    763 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5394.8 g
  • Cink
    52 mg
  • Szelén
    417 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    441 mg
  • Foszfor
    3013 mg
  • Nátrium
    1112 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1936.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3716 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    54 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    86 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    1178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    15473 micro
  • β-karotin
    36876 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    1182 micro
Összesen 2749 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    603 micro
  • β-karotin
    1438 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgarépát megtisztítjuk, kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. A húst adagonként a forró olajban megpirítjuk, a hagymát és a sárgarépát hozzáadjuk és egy pár percig együtt sütjük. Az összes húst visszatesszük a serpenyőbe, sóval, borssal ízesítjük.
  3. Megszórjuk a liszttel, elkeverjük, majd felöntjük a borral és 800 ml vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet, felfőzzük és lefedve kb. 150 percig főzzük, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 7279
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom húsétel. Én parmezános tekerccsel tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek