r
Nosalty Logó

Vienetta 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Skorpió
Vienetta 2.
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 402 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1607 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 238 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 0% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    145 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.3 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    0.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 402 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 0% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21 g

Zsír

  • Összesen
    76.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1155.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    579 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    252 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    201.3 g
  • Cukor
    156 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 1607 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 0% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    0.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 238 Kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejszínhabpótló port a tejjel kemény habbá verjük. (Ha szeretnénk, belekeverhetjük a cukrot.)
  2. Közben4 részre osztjuk a csokikat, és megolvasztjuk.
  3. Bevizezzük a formát, és kibéleljük a alufóliával.
  4. A habot 5 részre osztjuk. Az első adaghabot beletöltjük a formába
  5. A csokit gőz felett megolvasztjuk, és sütőpapírra öntjük, és fél percre a fagyasztóba tesszük.
  6. A megdermedt csokira a habra helyezzük.A maradék krém 1/4-ét merjük, és elegyengetjük.
  7. A rétegezést folytatjuk (háromszor), majd fagyasztóba tesszük egy éjszakára.(A csokit külön szilikonos sütőpapírra önthetjük ki, kb. a formának megfelelőméretűre - így biztosítva az egyenletes és vékony csokiréteget.)
  8. Másnap kifordítjuk a formából, óvatosan eltávolítjuk a fóliát, és díszíthetjük még tejszínhabbal tetszés szerint.
  • Elkészítettem: 18 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1619
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 140733
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 16.

Ajánló

A tejszínt igény szerint ízesíthetjük gyümölcsökkel: eper, meggy, cseresznye, szeder...

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vienetta 2.
Skorpió 49 recept

Ha van otthon tejszínünk, készíthetjük azzal (sajnos nem volt itthon annyi). Habtejszínből készítve, kicsit tömörebb krémet/jégkrémet kapunk, és ebben az esetben szükséges a cukor). Ha szeretnénk, több vékonyabb csokoládéréteget is készíthetünk, de így is finom, és ropogós.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek