Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliakrémes-barackos őzgerinc recept

hozzászólások (33)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Foszfor
Szelén
Kalcium
Kálium

TOP Vitaminok

A B12 E D

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
12.4 g

zsír

Összesen:
36.8 g
Telített zsírsav:
22 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
11 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
2 g
Koleszterin:
327 mg

ásványi anyagok

Összesen:
1.4 g
Kalcium:
287 mg
Vas:
1 mg
Magnézium:
26 mg
Foszfor:
449 mg
Kálium:
342 mg
Nátrium:
306 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
24 µg

szénhidrát

Összesen:
59.2 g
Összes cukor:
32 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
179 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
39 µg
B12 Vitamin:
1 µg
A vitamin (RAE):
384 µg
E vitamin:
3 mg
D vitamin:
1 µg
K vitamin:
5 µg
C vitamin:
5 mg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 5 adag *

fehérje

Összesen:
61.9 g

zsír

Összesen:
184 g
Telített zsírsav:
106 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
56 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
11 g
Koleszterin:
1635 mg

ásványi anyagok

Összesen:
7.1 g
Kalcium:
1431 mg
Vas:
8 mg
Magnézium:
131 mg
Foszfor:
2250 mg
Kálium:
1716 mg
Nátrium:
1536 mg
Cink:
8 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
124 µg

szénhidrát

Összesen:
296.2 g
Összes cukor:
163 g
Élelmi rost :
8 g

víz

Összesen:
894.9 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
4 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
7 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
194 µg
B12 Vitamin:
4 µg
A vitamin (RAE):
1921 µg
E vitamin:
11 mg
D vitamin:
9 µg
K vitamin:
24 µg
C vitamin:
28 mg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
4.1 g

zsír

Összesen:
12.1 g
Telített zsírsav:
8 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
4 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
108 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.5 g
Kalcium:
95 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
7 mg
Foszfor:
147 mg
Kálium:
112 mg
Nátrium:
100 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
8 µg

szénhidrát

Összesen:
19.5 g
Összes cukor:
11 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
58.9 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
14 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
127 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
K vitamin:
2 µg
C vitamin:
2 mg
hasonló receptek

Hozzászólások (33)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

MAJTY
MAJTY Tue, 2013-12-31 18:48

Koszi szepen a csodas receptet ,mar a hire a csaladomban villamkent jar ,nagyon varjuk mar ...most tettem be a hutobe.

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Thu, 2014-01-02 08:20

Kedves Majty!
Nagyon szívesen :-)
Remélem ízlett nektek is!
Boldog Új Évet Kívánok!
Szép napot!
Üdv: Alkonyat

MAJTY
MAJTY Thu, 2014-01-02 19:19

Kedves Alkonyat! Nagy sikere lett a finomsagodnak,ujjbol megkoszonom ,es azt hiszem ujra meg kell csinalnom mert nagyon hamar elfogyott es meg jo lett volna ha lett volna. Gratulalok az osszes recepteidhez es kivanok en is neked es csaladodnak Boldog Uj Evet! Szeretettel:MAJTY

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Fri, 2014-01-03 09:43

Kedves MAJTY!
Nagyon örülök, hogy ízlett! :-)
Köszönöm a visszajelzést és a kedves szavakat!
Legyen szép napod!
Üdv: Alkonyat

Yakuza
Yakuza Fri, 2013-02-08 10:53

A Bella nagyon édes :-) Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Már alig várom, hoyg elkészítsem!
megírom az eredményt! :-) kellemes hétvégét és még egyszer köszönööööm :-)

Nosalty.hu
Nosalty.hu Fri, 2013-02-08 10:28

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2013.02.07. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

harlana
harlana Thu, 2013-02-07 19:05

Vica Takács!!A 4.pontban azért tekerjük fel,mert melegen könnyen kezelhető a tészta és nem törik.Ha kihűlt kitekered,megkened krémmel és könnyen,egyszerűen visszatekered.

Vica Takacs
vica takacs / Vica Takacs Fri, 2013-02-08 16:17

Harlana! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, kevés sütit, sütiféléket csinálok, ezért nem vagyok jártas.

harlana
harlana Thu, 2013-02-07 18:58

Yakuza!!Igen valóban olyan zacsiban van mint a sütőpor és Gelatine van ráírva!! Remélem segítettem,sok sikert a sütéshez.

Yakuza
Yakuza Fri, 2013-02-08 10:57

igen segítettél :-) köszönöm. de a pudingos kérdésre nem kaptam válszt. olyan pudingot vegyek, amit nem kell felfözni? vagy felfözödet, de nem fözzem fel? :-)
Bocsi, de ha nem kérdezem, lehet nem jön össze, azért meg nagyon kér lenne. inkább elöre kérdezösködöm, mint a végén ne tudjam :-) hálás vagyok minden segítségért!

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Fri, 2013-02-08 11:12

Főzés nélküli pudingport kell hozzá, nem kell vele semmit csinálni, csak beleöntöd a félig felvert habtejszínbe és attól jó "tartása" lesz a krémnek.

Vica Takacs
vica takacs / Vica Takacs Thu, 2013-02-07 18:51

Alkonyat! Szia légyszi segíts: a receptet olvasva nem igazán értem, hogy a 4.pontnál feltekerjük a piskótát, a 6.pontnál megint fel kell tekerni. Én nem igazán értem.Bocsi, hogy értetlen vagyok, de nem jön le.Köszi előre is a segítséget.

maya52
maya52 Sat, 2013-11-02 17:16

Vica teljesen igazad van, én se értem elég bonyolult süti.

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Thu, 2013-02-07 19:14

Szia Vica!
Nem vagy értetlen, én nem részleteztem. :-)
A 4. pontban mikor lehúzzuk a papírt a piskótáról azért kell konyharuha segítségével óvatosan feltekerni, hogy mikor kihűl ne törjön, a felcsavarásnál. Úgy hagyjuk pár percig utána kigöngyölheted. Ha még melegen feltekerjük akkor felveszi azt a tekercs formát és mikor a 6. pontban már a krémmel tekerjük akkor biztos, hogy könnyen, törés mentesen tudunk vele dolgozni.
Nyugodtam írj, ha van még kérdésed.
Üdv: Alkonyat

Vica Takacs
vica takacs / Vica Takacs Fri, 2013-02-08 16:20

Szia Alkonyat! Neked is nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.Nem nagyon szoktam sütit, sütiféléket csinálni, de ezt biztos kipróbálom, már csak a lányom kedvéért is. Mégegyszer köszi! Üdv Vica

Yakuza
Yakuza Thu, 2013-02-07 16:48

egy kérdésem lenne. németbe lakok, megnéztem a zselatint. de! :-) akkor is szeretném megkérdezni, hoyg az mi? :-) bocsi de nagyon kezdö vagyok! az olyan zacsiba van, mint a sütöpor, vagy mibe van? köszönöm szépen elöre is! Bea (yakuza)

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Thu, 2013-02-07 18:59

Kedves Yakuza!
Először is köszönöm a kedves szavakat! :-)
A kutyus a profilképemen az enyém, Bellának hívják és a névnapomra kaptam a férjecskémtől 2 éve. :-)
A zselatin egy kocsonyásodó anyag ami megköti a "folyós" krémeket.
http://bolthely.hu/hazaviszi/id/02721_Horvath_Rozi_-_Zselatin_25g Ezen az oldalon megtudod nézni, hogy milyen csomagban lehet kapni itt Magyarországon.Több fajtája van, de ebbe a sütibe a képen látható zacskós zselatint használtam.
Nyugodtan kérdezz, ha van még kérdésed!
Üdv: Alkonyat

Yakuza
Yakuza Thu, 2013-02-07 16:44

Jézusom, de guszta! épp most láttam meg a facen. El is mentem egyböl :-) köszönöm szépen Alkonyat! Ari a profilképed :-) a te kutyusod?

Samiya
Samiya / Samiya Sun, 2012-05-13 19:14

Szia Alkonyat!
De guszta ez a süti! Az őszibarack szezon egyik süteménye lesz! :)) Köszi a receptet!
Üdv: Samiya

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Sun, 2012-05-13 19:35

Szia Samiya!
Köszönöm a dicséretet. :-)
Hamar elfogyott a tálról, dupla szeletet kellett vágni a barátoknak.
Üdv: Alkonyat

607
tojás 6 db
cukor 6 ek
finomliszt 6 evőkanál
sütőpor 1 csomag
vaníliás pudingpor 1 tasak
habtejszín 3 dl
cukor 1 ek
őszibarack 40 dkg
cukor 2 púpozott ek
zselatin 1 teáskanál
vaníliaaroma 10 ml
vaníliás cukor 2 csomag
habtejszín 2 dl