r
Nosalty Logó

Triplacsokis-pudingos muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lolli
Triplacsokis-pudingos muffin
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 726 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 2900 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 274 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    41.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1100.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    435 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.3 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 726 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.6 g

Zsír

  • Összesen
    167.3 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4401.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    1162 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    508 mg
  • Foszfor
    1741 mg
  • Nátrium
    867 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    321.3 g
  • Cukor
    146 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    260.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    332 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    561 micro
Összesen 2900 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    416.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 274 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Először a pudingot célszerű elkészíteni, és kitenni a hidegre, mert a többi művelet már olyan gyorsan megy, hogy mire szükség lesz a pudingra már félig ki is hűl.
  2. A tésztához a nedves anyagokat keverjük össze először. Tehát a tojásokhoz hozzáadjuk a cukrot és habosra keverjük. Ezután hozzáöntjük a joghurtot és az olajat, amivel tovább keverjük.
  3. A csokit gőz felett felolvasztjuk, és azt is a nedves anyagokhoz keverjük.
  4. Ezután a száraz anyagokat kicsit összekeverjük és hozzáönjük a nedves részhez.
  5. A muffint úgy állítjuk össze, hogy nagyjából 1 ek masszát teszünk a kapszlival kibélelt mélyedésbe, aztán rá egy fél kanál pudingot és megint tésztát.
  6. Ezután a tepsitelőmelegített sütőbe tesszük, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 155
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 23261
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 29.

Ajánló

Nekem elég sűrűre sikerült a tészta, szóval meg lehet púpozni rendesen a mélyedéseket, nem fog kifolyni. Azt, hogy átsült-e már a tészta, csak illatból gondoltam, mert tűpróbát nehézkes végezni a puding miatt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ennek a muffinnak az ötlete eredetileg Evi-t dicséri. Én csak csokisabbá tettem, illetve másképp készítettem a tésztáját, mert azt gondolom, az olaj könnyebbé tette a tésztát a sokféle csoki mellett. A párom nagyon dícsérte, ajánlom mindenkinek, aki egy vasárnap délután valami nagyon csokisat kívánna. :)

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!