r
Nosalty Logó

Tört paszuly kolbásszal

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Tört paszuly kolbásszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
kukta
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A babhoz

A kolbászhoz

Összesen 560 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A babhoz

A kolbászhoz

Összesen 3359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A babhoz

A kolbászhoz

Összesen 344 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    38.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    852.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 560 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108 g

Zsír

  • Összesen
    233 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    63 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5115.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    793 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    604 mg
  • Foszfor
    1009 mg
  • Nátrium
    2611 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    221.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    51 mg

VÍZ

  • Összesen
    311.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1227 micro
  • Kolin:
    219 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 3359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    523.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 344 kcal

Hozzávalók

A babhoz

A kolbászhoz

Elkészítés

A babhoz

  1. Afehérbabot jól átmossuk, majd a babérlevéllel együtt odatesszük a kuktába főni.
  2. Mikor megfőtt, ízlésszerint sózzuk, és a babérlevelet eltávolítjuk a kuktából.
  3. Hozzáadjuk a lisztet, és az egészet egy botmixer segítségével jól összetörjük, hogy ne legyen csomós.
  4. Ha nagyon sűrű a massza, felönthetjük egy kis vízzel, majd újra odatesszük a tűzre, és felforraljuk.
  5. Egy kisebb edénybe beletesszük az apró kockára vágott vöröshagymát, a paprikalekvárt, a karikára vágott kolbászt, és ráöntjük az olajat. Odatesszük sülni, míg a hagyma megüvegesedik, és utoljára megszórjuk pirospaprikával.
  6. Egy tányérba teszünk tört babot, meglocsoljuk a hagymás-kolbászos olajjal, és savanyúsággal már tálalható is.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 131
  • Tegnapi nézettség: 33
  • 7 napos nézettség: 201
  • Össznézettség: 127826
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mi nagyon szeretjük, kiadós és laktató étel.

Hozzávalók

A babhoz

A kolbászhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek