r
Nosalty Logó

Tonhalsteak zöldbabbal egy pillanat alatt

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Henna
Tonhalsteak zöldbabbal egy pillanat alatt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tonhalsteak

Zöldbab

Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tonhalsteak

Zöldbab

Összesen 648 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tonhalsteak

Zöldbab

Összesen 80 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    33.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    733 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    920 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    284 micro
  • K vitamin:
    95 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    842 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    840 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1411 micro
Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    66.6 g

Zsír

  • Összesen
    28.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1466 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    808 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    609.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1839 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    568 micro
  • K vitamin:
    190 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1684 micro
  • α-karotin
    304 micro
  • β-karotin
    1679 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2822 micro
Összesen 648 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    227 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    207 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    207 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    348 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Tonhalsteak

Zöldbab

Elkészítés

Tonhalsteak

  1. Felmelegítjük a serpenyőben a kókuszolajat. Legyen jó forró.
  2. Beletesszük a tonhalsteaket a serpenyőbe, majd sózzuk és borsozzuk. Három percig sütjük az egyik oldalát, majd hozzáadjuk a citromlevet. Sütjük tovább még egy percig.
  3. Megfordítjuk, majd további két percig lefedve sütjük.

Zöldbab

  1. A zöldbabot hőálló tálba tesszük, hozzáadjuk a sót, a borsot és vajat. Meglocsoljuk pár evőkanál vízzel. Majd mikrohullámú sütőben pároljuk 15 percig. Félidőben átkavarjuk.
  2. Miután elkészült, meglocsoljuk balzsamecettel.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1541
  • Feltöltés dátuma: 2019. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lefagyasztott tonhallal is működik, abban az esetben nő a sütési idő pár perccel. Vigyázzunk: ne szárítsuk ki. A zöldbabhoz legutóbb csilis balzsamecetet adtam, isteni volt. :)

Hozzávalók

Tonhalsteak

Zöldbab

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!