r
Nosalty Logó

Tonhalas babsaláta Glaser konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Tonhalas babsaláta Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 15% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 712 kcal
  • 15% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1425 kcal
  • 15% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 15% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    57.9 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1873.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    707 mg
  • Nátrium
    418 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    249 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    531 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1018 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    751 micro
Összesen 712 kcal
  • 15% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    115.7 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3746.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    173 mg
  • Kálcium
    696 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    575 mg
  • Foszfor
    1415 mg
  • Nátrium
    837 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    439.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    498 micro
  • K vitamin:
    481 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1062 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    2036 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1503 micro
Összesen 1425 kcal
  • 15% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    477.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    56 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    260 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    656 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az öntethez a citromlét és az ecetet elkeverjük a sóval, borssal és cukorral, majd hozzákeverjük az olajat és az apróra vágott petrezselymet.
  2. A babot egy szűrőbe öntjük, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk lecsepegni.
  3. A tonhalat leszűrjük, villával darabokra tépkedjük. A hagymát vékony gyűrűkre, a paradicsomokat kettévágjuk.
  4. Az egészet meglocsoljuk az öntettel, jól összekeverjük, és kb. 30 percig állni hagyjuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 210
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 22146
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Friss lepénykenyérrel egy laktató saláta.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!