r
Nosalty Logó

Töltött paprika Jahin konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Jahin
Töltött paprika Jahin konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 419 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2510 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 62 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    651.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    558.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    187 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    179 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    371 micro
  • β-karotin
    1838 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    8577 micro
  • Lut-zea
    1011 micro
Összesen 419 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    160.5 g

Zsír

  • Összesen
    121.6 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3910.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    436 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    470 mg
  • Foszfor
    2174 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209 g
  • Cukor
    100 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    3349.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1125 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    1074 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    233 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    558 micro
  • Kolin:
    764 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    2227 micro
  • β-karotin
    11028 micro
  • β-crypt
    73 micro
  • Likopin
    51460 micro
  • Lut-zea
    6067 micro
Összesen 2510 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1258 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 62 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előfőzzük a rizst, megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát.
  2. Összekeverjük a darált húst tojással, sóval, borssal, a rizzsel és vöröshagymával, belenyomjuk a fokhagymát is.
  3. Hozzáteszünk a töltelékhez zsírt.
  4. A paradicsomot összevágjuk, és egy nagyobb lábasban, kis lángon elkezdjük főzni.
  5. Kicsumázzuk a paprikákat, megtöltjük a darált húsos masszával.
  6. Ha a paradicsom szétfő, lehúzzuk a tűzről, és botmixerrel pürésítjük. Aki nem szereti benne az apró héjdarabokat, átpasszírozhatja.
  7. Visszatesszük a tűzre, ha túl sűrűnek találjuk, kevés vízzel lehet hígítani.
  8. Beleengedjük a paprikákat, hozzáadjuk a zeller zöldjét, ízesítjük, és fedő alatt készre főzzük.
  9. Legvégül vékonyan berántjuk.
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6723
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Legjobb ez az étel, ha friss paradicsomból készül, utánozhatatlanul finom. Főtt, kockára vágott petrezselymes krumplival ajánlom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek