r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb 6. - tavasziasan

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Töltött csirkecomb 6. - tavasziasan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 446 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1785 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    780.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    302 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    317 micro
  • β-karotin
    1223 micro
  • β-crypt
    59 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1159 micro
Összesen 446 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    109.6 g

Zsír

  • Összesen
    111.3 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    664 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3122.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    400 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    217 mg
  • Foszfor
    1210 mg
  • Nátrium
    1123 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    735.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    693 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    231 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    276 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    288 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    1268 micro
  • β-karotin
    4894 micro
  • β-crypt
    235 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4635 micro
Összesen 1785 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    78 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    285 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk, megtisztítjuk. Papírtörölközővel leitatjuk róluk a vizet, majd besózzuk, befűszerezzük.
  2. A zöldségeket felcsíkozzuk, a hagymát felkarikázzuk, és az olajon kissé átsütjük. Nem kell sokáig, maradjanak ropogósak! A zsemléket vízben megáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és a tojást hozzákeverjük. Ezután belekeverjük az átsütött zöldségeket és a borsót, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. A combok bőrét fellazítjuk, és megtöltjük a töltelékkel. A bőrt szépen igazítsuk el körben, hogy a töltelék ne folyhasson ki.
  4. Tepsibe olajat öntünk, és belerakjuk a húsokat. Nem kell vizet önteni alá, sem letakarni, mert a "bolti" csirkékben van annyi víz, amennyi kisül, és amiben megpuhul a hús. Pirosra sütjük, miközben az alatta lévő olajjal párszor meglocsoljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 17114
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 13.

Ajánló

Köretnek krumplipüré, zöldsaláta, de akár rizs is illik hozzá. Ha marad töltelék, azt tegyük a tepsi egyik sarkába, és süssük meg a hússal együtt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Végre kijött a jó idő, előtérbe kerülnek a zöldséges, színes ételek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek