r
Nosalty Logó

Tofuval sült kapros harcsafilé

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
z1
Tofuval sült kapros harcsafilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 700 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 700 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 113 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2846.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    1456 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    221 mg
  • Foszfor
    745 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    445 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    744 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    170 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    339 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 700 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2846.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    1456 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    221 mg
  • Foszfor
    745 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    445 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    744 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    170 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    339 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 700 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    458.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    235 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 113 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A filét bőségesen sózzuk, pihentetjük, majd kb. 1 óra múlva a sót leöblítjük, papírtörlővel leszárítjuk.
  2. Egy teflon serpenyőben az olajok keverékén a tofut elkezdjük sütni, majd egy gondolattal később a halat is mellétesszük.
  3. Fordítás előtt és után mindkettőt borsozzuk.
  4. Ha kész, tálalásig papírtörlőre szedjük.
  5. Közben a kaprot aprítjuk, olívaolajba tesszük, sózzuk, borsozzuk, citromlével ízesítjük, a savasságát egy csipet cukorral beállítjuk.
  6. A mártáshoz a majonézt a tejföllel összekeverjük, a csemege uborkát belereszeljük, sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
  7. Tálalás előtt a tofu mindkét oldalát citromlével és reszelt fokhagymával ízesítjük. (Én így tálaltam, kaporrszárral, citrommal díszítettem.)
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1641
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 08.

Ajánló

Száraz fehérborból fröccsözgettem mellé. Halhoz, pláne harcsához mi más?

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hááát ez a kép sem sikerült valami fényesen, de a végeredmény szerintem parádés lett. Egy rendkívűl egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető, mutatós, finom étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek