r
Nosalty Logó

Tésztasaláta Anadrog konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Anadrog
Tésztasaláta Anadrog konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Saláta alapanyagok

Öntet

Összesen 465 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Saláta alapanyagok

Öntet

Összesen 3260 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Saláta alapanyagok

Öntet

Összesen 141 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    20 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1119.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    574 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    619 micro
  • β-crypt
    151 micro
  • Likopin
    735 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 465 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    140.1 g

Zsír

  • Összesen
    146.6 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    391 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7833.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    1550 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    355 mg
  • Foszfor
    1647 mg
  • Nátrium
    4020 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    341.8 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1401.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1313 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    304 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    104 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    934 micro
  • Kolin:
    202 mg
  • Retinol - A vitamin:
    893 micro
  • α-karotin
    283 micro
  • β-karotin
    4334 micro
  • β-crypt
    1056 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    582 micro
Összesen 3260 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    185 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    220 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 141 kcal

Hozzávalók

Saláta alapanyagok

Öntet

Elkészítés

Saláta alapanyagok

  1. Összeállítjukaz öntetet egy nagyobb tálban: tejfölt, fokhagymát (én fokhagymanyomóval szoktam), majonézt, mustárt, acukorral, sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük. Fontos, hogy kóstoljuk meg :). Szerintem lehet egy picit sósabb/fűszeresebb,mert a tészta és a zöldségek elveszik az öntet sósságát.
  2. Berakjuka hűtőbe, hogy amíg összevágjuka zöldségeket, az ízek összeérjenek.
  3. A tésztát megfőzzük, és hagyjukkihűlni.
  4. Időközben összevágjukaz összes zöldséget, a sonkát, és a sajtot, mindet gyufaszál vastagságúra.
  5. Ha a tészta már kihűlt, az összevágott alapanyagot és a tésztát belekeverjük az öntetbe.
  6. Fogyaszthatjuk önálló ételként is, de pl. grillezésnél köretként ettük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6025
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tésztasaláta Anadrog konyhájából
Anadrog 5 recept

Ez a húsos verzió, de elkészítettem már vega verzióban - sonka, és majonéz nélkül, durum tésztából - a barátainknak, akik lakto-vegetáriánusok. 

Hozzávalók

Saláta alapanyagok

Öntet

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!