r
Nosalty Logó

Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gombagasztro
Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 222 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 885 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 47 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    730.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    340.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    147 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    413 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    787 micro
Összesen 222 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2923.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    1715 mg
  • Nátrium
    350 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1361.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    228 micro
  • K vitamin:
    586 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    464 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1653 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3148 micro
Összesen 885 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 47 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított újhagymát 1-2 cm-es darabokra vágjuk.
  2. A gombát is felszeleteljük, és serpenyőben 3-4 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és további 2-3 perc párolás után levesszük a tűzről.
  3. A halfiléket sózzuk, borsozzuk, és bekenjük olívaolajjal. Tegyük egy hőálló tálba, és tetejére tegyünk citromkarikákat.
  4. Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük puhára.
  5. Az így elkészített halat a hagymás gombaágyon tálaljuk, köretként rizst ajánlunk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2043
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával
Gombagasztro 357 recept

Szuperkönnyű nyári recept, de diétázóknak is ajánlott! Bármilyen fehér húsú halat használhatunk! 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek