r
Nosalty Logó

Tejfölös sertésragu gazdagon

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nagy-Alberti Bernadett
Tejfölös sertésragu gazdagon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2883 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    35.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1272.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    639 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    280.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    144 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    326 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    206 micro
Összesen 721 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    162.3 g

Zsír

  • Összesen
    142.1 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    458 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5089.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    252 mg
  • Foszfor
    1616 mg
  • Nátrium
    2556 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    222.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1123.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    433 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    173 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    576 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    236 micro
  • β-karotin
    1303 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    822 micro
Összesen 2883 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    234 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt besózzuk, borsos lisztbe beforgatjuk, kisütjük, majd egy tányérba félre tesszük.
  2. Amiben sült a hús, megdinszteljük a karikára vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát.
  3. Ehhez hozzáadjuk a gombát, a csíkokra vágott gépsonkát, a felaprított paprikát és paradicsomot, majd utoljára a szintén csíkokra vágott csemege uborkát. Az alapanyagokat kb. 10-15 percig főzzük, ízlés szerint megsózzuk.
  4. A tejfölhöz egy evőkanál lisztet keverünk, és ráöntjük a felfőzött ragura.
  5. Rottyanás után beletesszük a kisütött karajszeleteket.
  6. Párolt rizzsel tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 277
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 28209
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejfölös sertésragu gazdagon
Nagy-Alberti Bernadett 2 recept

Az egyik éjszaka alvás helyett, jó háziasszony módjára főzőműsort néztem, és ott készítették ezt a receptet :). Nálunk nagyon bevált :). Próbáljátok ki Ti is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek