r
Nosalty Logó

Tejes rántott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Tejes rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Pác

Panír

Összesen 1322 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Pác

Panír

Összesen 5287 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Pác

Panír

Összesen 196 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.5 g

Zsír

  • Összesen
    91.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    339 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2631.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    266 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    1645 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    212.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    277 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 1322 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    266 g

Zsír

  • Összesen
    366.6 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    153 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    1356 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10524.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    1063 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    322 mg
  • Foszfor
    2242 mg
  • Nátrium
    6581 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    205.3 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    850.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    678 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    228 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    1108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    678 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 5287 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    390.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    244 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 196 Kcal

Hozzávalók

Pác

Panír

Elkészítés

Pác

  1. A megtisztított csirkét feldaraboljuk.
  2. Egy fazékba beleöntjük a tejet, beletesszük a sót, elkeverjük, hogy elolvadjon, majd belerakjuk a feldarabolt húst. Legalább 4 óráig érdemes benne tartani, de legjobb előtte való este belerakni a tejbe, aztán be a hűtőbe.
  3. Másnap kiszedjük, lecsurgatjuk, és panírozhatjuk.
  4. Először lisztbe, majd sörös tojásba és végül zsemlemorzsába forgatjuk.
  5. Forró, bő olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3659
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 15.

Ajánló

Ajánlatos megforgatni egypárszor sütés közben, ne süssük meg mindjárt az egyik oldalát teljesen. Ezt meg a TV-ben hallottam, és azóta így sütöm.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ezt gyakran sütöm, mert szereti a család. A pác az édesanyukámtól származik. Halász-vadász családból származom, halat, vadhúst szoktak így beáztatni tejbe. A hús egyenlően sós, kimondottan finom és omlós. Ez a módszer tökéletesen bevált nálunk.

Hozzávalók

Pác

Panír

Címlapról ajánljuk

További cikkek