r
Nosalty Logó

Tejben sült paprikás hússzelet

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
esztersilver
Tejben sült paprikás hússzelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 20% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 353 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1413 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 172 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    31.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    520.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    263 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    262 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    194 micro
Összesen 353 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    126.3 g

Zsír

  • Összesen
    56.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2080.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    317 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1051 mg
  • Nátrium
    400 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    362.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1046 micro
  • β-crypt
    247 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    776 micro
Összesen 1413 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    253.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 172 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk és mindkét oldalát sóval, borssal megszórjuk.
  2. Ezután, paprikás lisztbe forgatjuk mindkét oldalát és vékonyan kiolajozott tepsibe, szépen egymás mellé helyezzük.
  3. A hússzeleteket felöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje őket.
  4. Alufóliával lefedve, előmelegített sütőben megsütjük úgy, hogy a sütés vége felé levesszük róla az alufóliát.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 218
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 17539
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 20.

Ajánló

Újkrumplival és salátával ettük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
esztersilver 68 recept

Vendégségben voltunk és ott ettük ezt a húst. Nagyon ízlett nekünk, így elkértem a receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek