r
Nosalty Logó

Szarvasraguleves cipóban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Friedrich Antal
Szarvasraguleves cipóban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1194 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 4775 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    60.5 g

Zsír

  • Összesen
    41.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2739.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    161 mg
  • Foszfor
    728 mg
  • Nátrium
    1321 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    144.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    350.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    235 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    253 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    774 micro
  • β-karotin
    1864 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 1194 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    242 g

Zsír

  • Összesen
    167.7 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    495 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10958 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    375 mg
  • Kálcium
    1646 mg
  • Vas
    59 mg
  • Magnézium
    644 mg
  • Foszfor
    2911 mg
  • Nátrium
    5282 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    576.3 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    56 mg

VÍZ

  • Összesen
    1402.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    940 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    32 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    223 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    98 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1012 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    3095 micro
  • β-karotin
    7458 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    688 micro
Összesen 4775 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    441.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    125 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kétszer két centis kockára vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és kis darabokra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk a fokhagymával.
  2. Olajon lepirítjuk a hagymát és fokhagymát. Hozzátesszük a húst, fűszerezzük, és kicsit pirítjuk, majd felengedjük vízzel.
  3. Hozzátesszük a zöldségeket. Ha félig megpuhult a hús hozzátesszük a gombát.
  4. Készre főzzük a levest, és tejszínes habarással sűrítjük, majd még egyszer felforraljuk. Citromlével ízlés szerint savanyítjuk a levest.
  5. A cipók tetejét levágjuk, a belsejét kivájjuk. Sütőben, 220 fokon, 5 perc alatt megpirítjuk. A cipóba tálaljuk a levest.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 3786
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szarvasraguleves cipóban
Friedrich Antal 76 recept

A cipóban tálalt levesek nagyon kedveltek, így a szarvasraguleves nem csak különleges lesz..

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek