r
Nosalty Logó

Stifado 2.

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Serci
Stifado 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 521 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2087 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 123 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2032.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    572 mg
  • Nátrium
    1239 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 521 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    224 g

Zsír

  • Összesen
    80.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    610 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8130.2 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    330 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    316 mg
  • Foszfor
    2289 mg
  • Nátrium
    4956 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1261.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    43 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    933 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    906 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 2087 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1677 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 123 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felvágjuk a húst nagyobb kockákra, megszórjuk borssal és a húspuhítóval, majd pihentetjük.
  2. Az olajon megpirítjuk a húst, majd kiszedjük, félretesszük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, majd a cukorral karamellizáljuk.
  3. Visszarakjuk a húst, beletesszük a fahéjrudakat, a szegfűszeget meg a paradicsomkonzervet, és megsózzuk. Tegyük bele a babérlevelet, és töltsük fel a borral.
  4. Főzzük az egészet, amíg a hús félpuha nem lesz, akkor tegyük hozzá a lecsepegtetett gyöngyhagymát (ha nincs, jók hozzá pici hagymák is).
  5. Főzzük készre, majd tálaljuk párolt rizzsel.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 16594
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 25.

Ajánló

Mi édes görög borral ittuk, de mindenféleképpen vörösbort ajánlok hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Korfun jártunk, ahol ez az egyik helyi specialitás. Először idegenkedtünk tőle a fahéj miatt, de megkóstoltuk, és nem bántuk meg! Azóta itthon is elkészítettem már, érdekes alternatívája a marhapörköltnek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek