r
Nosalty Logó

Sörben sült csirke

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
jucus1981
Sörben sült csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
sörös
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 779 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 3118 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 159 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.1 g

Zsír

  • Összesen
    59.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    191 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    718.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    183 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    256.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 779 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    192.5 g

Zsír

  • Összesen
    238.7 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    103 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    765 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2872.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    1578 mg
  • Nátrium
    731 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1026.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    418 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    102 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    646 mg
  • Retinol - A vitamin:
    418 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 3118 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    144.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 159 Kcal

Hozzávalók

Előkészítés

Sütés

Elkészítés

Előkészítés

  1. A csirkét megmossuk, majd papírtörlővel szárazra töröljük.
  2. Sózzuk, borsozzuk kívül-belül.
  3. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk. A hagymát 4 részre vágjuk, majd a fokhagymával együtt a csirke hasüregébe rakjuk.

Sütés

  1. Egy tűzálló tálba rakjuk az olajat, rá a csirkét, majd aláöntjük a sört is.
  2. Alufóliával letakarjuk, és 180-200 fokon kb. 1-1,5 órát sütjük.
  3. Levesszük a fóliát, majd a sörös szafttal locsolgatva ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7890
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 03.

Ajánló

Rizs- vagy burgonyakörettel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sörben sült csirke
jucus1981 12 recept

Sütöttem már sörrel, de csak csülköt. A férjemnek az az ötlete támadt, hogy csirkét is süthetnék így. Ezek után csak így csinálom. Nagyon finom lett!

Hozzávalók

Előkészítés

Sütés

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek