r
Nosalty Logó

Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 891 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1783 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 293 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2033.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    369 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    445 mg
  • Nátrium
    1037 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    281 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 891 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    61.7 g

Zsír

  • Összesen
    76.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4067.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    739 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    172 mg
  • Foszfor
    891 mg
  • Nátrium
    2074 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    207.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    612 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    562 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 1783 kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    666.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    422 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 293 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. Közben a paradicsomot nyolcadoljuk, a fokhagymát aprítjuk, a sajtot lereszeljük.
  3. Egy serpenyőben, olívaolajon összekeverjük a pestót a főzőtejszínnel és a fokhagymával. Felrottyantjuk. Rászűrjük a tésztát.
  4. Tálalunk. A tányérra szedünk a tésztából, teszünk rá paradicsomot és olívabogyót, szórunk rá chilit és sajtot.
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3123
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek