r
Nosalty Logó

Sertéshúsos rakott zöldbab

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sertéshúsos rakott zöldbab
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 805 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3219 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 129 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1187.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    579 mg
  • Nátrium
    193 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    281 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    200 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    869 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1596 micro
Összesen 805 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    164.2 g

Zsír

  • Összesen
    157.4 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4750.9 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    204 mg
  • Kálcium
    962 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    451 mg
  • Foszfor
    2314 mg
  • Nátrium
    770 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    290.8 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1687.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1126 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    121 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    386 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    979 micro
  • Kolin:
    1002 mg
  • Retinol - A vitamin:
    802 micro
  • α-karotin
    607 micro
  • β-karotin
    3477 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6384 micro
Összesen 3219 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    193 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 129 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot sós vízben megfőzzük.
  2. A rizst is külön sós vízben megfőzzük.
  3. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
  4. Megszórjuk fűszerpaprikával, és rátesszük a darált húst.
  5. Hozzáadjuk a fokhagymát, sót és a fűszereket.
  6. A babot leszűrjük.
  7. A tojást és a tejfölt kikeverjük, sózzuk-borsozzuk.
  8. Egy tepsit kiolajozunk. A babot a hússal és a rizzsel összekeverjük, és a tepsibe öntjük.
  9. Ráöntjük a tojásos öntetet, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 233
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11143
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sertéshúsos rakott zöldbab
Salamon Csilla 1202 recept

Viszonylag gyorsan elkészülő, kiadós, laktató étel, ezért szeretjük.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek