r
Nosalty Logó

Sajttal töltött csirke felsőcomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajttal töltött csirke felsőcomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Összesen 1013 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Összesen 4046 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Összesen 189 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.7 g

Zsír

  • Összesen
    63.5 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2278 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    434 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    713 mg
  • Nátrium
    944 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    277.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    274 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    595 micro
Összesen 1013 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    226.6 g

Zsír

  • Összesen
    253.9 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    1439 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9112.1 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    250 mg
  • Kálcium
    1737 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    446 mg
  • Foszfor
    2853 mg
  • Nátrium
    3776 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1110.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1094 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    147 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    391 micro
  • Kolin:
    780 mg
  • Retinol - A vitamin:
    976 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1263 micro
  • β-crypt
    258 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2381 micro
Összesen 4046 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    427 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 189 kcal

Hozzávalók

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Elkészítés

A sajttal töltött csirkecombhoz

  1. Sajttal töltött kicsontozott csirke felsőcomb elkészítése:
  2. A kicsontozott combokat megmossuk, papír kéztörlővel szárazra töröljük.
  3. Sózzuk, borsozzuk, tegyükbeléjük a apróra vágott zöldpetrezselymet, fokhagymát és sajtdarabokat úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöljükfel őket, és mindegyiket tűzzükát egy-egy hústűvel, hogy egyben maradjanak.
  4. Ezután kezdhetjüka panírozást, először mártsukmeg a combokat tojásban, amibe tegyünk1 ek lisztet, 1 kk csombort (borsikafű), végül jöhet a zsemlemorzsa. 2 ek olajat teszünk a csirkecombokra.
  5. Ezután nincs más hátra, mint kibélelniegy nagy tepsit sütőpapírral, és rátesszük a krumplit és a sajttal töltött csirkecombokat.
  6. 220 fokos sütőben időnként átforgatva kívül ropogósra, belül puhára sütjük őket kb. egy óra alatt.
  7. Kukoricalisztbe forgatott burgonya (lerben sült) elkészítése:
  8. A krumpli kivételével összekeverjük a hozzávalókat (fokhagymapor, rozmaring, fűszerpaprika, só, bors, olaj), majd ráöntjük a krumplikra a katyvaszt, és jól összeforgatjuk.
  9. Kukoricalisztbe forgatjuk a krumplit, és azután sütőpapírral kibélelt tepsire rátesszük (a sajttal töltött csirkecomb mellé).
  10. Savanyúságot tálalunk: savanyú uborkát, savanyú paradicsomot, savanyított karfiolt.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7653
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a sokadik töltött csirkecomb recept egyszerű változata. Gyorsan elkészíthető ebédre. Mindig többet készítek, mert hidegen vacsorára is szívesen fogyasztja a család.

Hozzávalók

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Címlapról ajánljuk

További cikkek