r
Nosalty Logó

Sajttal rakott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Timike85
Sajttal rakott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
hidegkonyha
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A szószhoz

A csirkéhez

Összesen 636 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A szószhoz

A csirkéhez

Összesen 2539 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A szószhoz

A csirkéhez

Összesen 204 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    341 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1540.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    432 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    599 mg
  • Nátrium
    384 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    240 mg
  • Retinol - A vitamin:
    316 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    184 micro
Összesen 636 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    193.2 g

Zsír

  • Összesen
    151.1 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6160.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    229 mg
  • Kálcium
    1728 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    2395 mg
  • Nátrium
    1536 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    777.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1278 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    170 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    200 micro
  • Kolin:
    958 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1263 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    151 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    736 micro
Összesen 2539 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    496.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A szószhoz

A csirkéhez

Elkészítés

A szószhoz

  1. Elkészítjük a szószt. Ehhez összekeverjük a tejfölt, a tojássárgáját, a zúzottfokhagymát, az ételízesítőt és a sajtot.
  2. A húst szeletekre vágjuk, majd bepanírozzuk (lisztbe, majd tojásba).
  3. A sütőformát (én püspökkenyérformát használtam, de lehet jénai tálban is sütni a nagyobb adagokat) kiolajozzuk, majd beleteszünk egy sor húst, és befedjük egy adag szósszal. Ezt rétegezzük kétszer-háromszor, legfelülre szósz kerüljön.
  4. Alufóliával letakarjuk, és kb. 1 órát sütjük. Utána fólia nélkül még kb. 10 percig sütjük, hogy szép piros legyen a teteje. Lehet melegen vagy hidegen is fogyasztani.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 501
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 45462
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajttal rakott hús
Timike85 22 recept

A családunk egyik kedvence. Praktikus étel is, ha vendégeket vár az ember, mert előző nap is meg lehet sütni, és hidegtálak mellé is kínálható.

Hozzávalók

A szószhoz

A csirkéhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek