r
Nosalty Logó

Sajtos-tejszínes csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Manda
Sajtos-tejszínes csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 672 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2688 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 214 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1616.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    484 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    535 mg
  • Nátrium
    501 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    184.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    294 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    292 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 672 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    172.6 g

Zsír

  • Összesen
    213.1 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    1020 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6465.6 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    1937 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    200 mg
  • Foszfor
    2138 mg
  • Nátrium
    2004 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    738.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1177 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    377 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1167 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    689 micro
Összesen 2688 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    514 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 214 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megpucoljuk, átmossuk.
  2. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, majd egymás mellé helyezzük benne a combokat. Ételízesítővel megszórjuk, ráöntjük a tejszínt, lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
  3. Ezután levesszük róla az alufóliát, meglocsoljuk a saját levével, és addig sütjük, míg a bőre meg nem pirul.
  4. Ha már szép piros a bőr rajta, akkor rátesszük a reszelt sajtot, és még kb. 10 percig sütjük.
  5. Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 307
  • Tegnapi nézettség: 20
  • 7 napos nézettség: 195
  • Össznézettség: 127551
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretjük a csirkecombot, és mivel hidegek vannak már, így előnyben részesítjük a sütést! Nem mellékesen finom is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek