Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos rakott zöldségek háromféle hagymával recept

hozzászólások (18)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Foszfor
Kalcium
Magnézium

TOP Vitaminok

C K Folát A

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
17.6 g

zsír

Összesen:
31.7 g
Telített zsírsav:
18 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
8 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
89 mg

ásványi anyagok

Összesen:
2.7 g
Kalcium:
411 mg
Vas:
1 mg
Magnézium:
91 mg
Foszfor:
434 mg
Kálium:
1380 mg
Nátrium:
376 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
13 µg

szénhidrát

Összesen:
34.4 g
Összes cukor:
19 g
Élelmi rost :
11 g

víz

Összesen:
559.5 g

vitaminok

Összesen:
0.2 g
C vitamin:
169 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
3 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
2 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
167 µg
A vitamin (RAE):
395 µg
E vitamin:
4 mg
K vitamin:
136 µg
B12 Vitamin:
1 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
70.4 g

zsír

Összesen:
126.8 g
Telített zsírsav:
72 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
33 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
6 g
Koleszterin:
353 mg

ásványi anyagok

Összesen:
10.8 g
Kalcium:
1642 mg
Vas:
9 mg
Magnézium:
361 mg
Foszfor:
1735 mg
Kálium:
5520 mg
Nátrium:
1501 mg
Cink:
10 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
3 mg
Szelén:
51 µg

szénhidrát

Összesen:
137.7 g
Összes cukor:
76 g
Élelmi rost :
46 g

víz

Összesen:
2238.1 g

vitaminok

Összesen:
0.7 g
C vitamin:
670 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
11 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
7 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
666 µg
A vitamin (RAE):
1585 µg
E vitamin:
12 mg
K vitamin:
541 µg
B12 Vitamin:
4 µg
D vitamin:
3 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
2.4 g

zsír

Összesen:
4.3 g
Telített zsírsav:
3 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
12 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
55 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
12 mg
Foszfor:
58 mg
Kálium:
185 mg
Nátrium:
51 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
1 µg

szénhidrát

Összesen:
4.6 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
75.1 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
23 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
24 µg
A vitamin (RAE):
54 µg
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
18 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg

Hozzászólások (18)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-10-30 19:39

Ez nagyon Király!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Fri, 2010-10-29 20:56

Kedves csokipancsi!Köszi,raktam bele, sőt még gombát is, és csirkemellet pároltam hozzá,meg alsó combokat.Nekünk bejött.Köszi szépen.Majd,mivel fincsi lett, újrázok vele.A fiam szerint, mivel a karfiol (kb. fél éve eszi úgy, hogy látja is, eddig turmixolva volt levesnek,rakottan, meg ilyesmi,),szóval nem mérgező, lehet azt is beletenni, meg amit akarok,közölte.Úgyhogy, ez megnyugtatott, Amúgy a banánt is eddig csak krémekben, sütikben, muffinokban ette.Szeptember óta, már lehúzza a héját, és eszi.Eddig fuldoklott, most okés.Nem is értette, hogy eddig miért nem ette, amikor finom.Jaj, férfiak!!!!!!!!!!De nem baj, csak egyék, finom is, meg hasznos, a sok zöldség és gyümölcsféle.Bár a lánnyal ilyen gondok nem voltak.Szerencsére.Köszi!Éva-Anyóca

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2010-10-28 20:40

Kedves csokipancsi!Köszi a válaszodat.Egy kis párolt húshoz adom, szerintem menni fog,és lehet, még adni hozzá, egy kis cukkinit is??Csak röpke gondolat-érdeklődés.Éva-Anyóca

csokipancsi
csokipancsi / csokipancsi Fri, 2010-10-29 17:08

a párolt husi remek, de a cukkini is illik bele. akármilyen zöldséget lehet bele pakolni,csak bátran:) remélem finom lesz!!
üdv csokipancsi

Bató Edit
Bató Edit Thu, 2010-10-28 10:21

Kedves Csokipancsi, köszi a tuti receptet. Tegnap elkészítettem és nagyon finom volt. Igazi ízharmónia. Gratulálok! Edit.

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2010-10-27 20:25

Ez nagyon guszta!Imádom a színeit!:-)Gondolom magában is fincsi, de ha párolt húshoz adom, az se gond ugye?:-))Éva-Anyóca

Efuka
Efuka Wed, 2010-10-27 11:42

Nagyon jol nez ki! Csak egyet nemigazan ertek, a padlizsant hajastol kell felkockazni es nemkell besozni elotte, hogy a keseru levet kiengedje?

csokipancsi
csokipancsi / csokipancsi Wed, 2010-10-27 15:55

be lehet sózni, de nem szükséges. Hajastól együtt csak feldaraboltam és beledobáltam, igaz minden réteget megsóztam a tepsziben.
üdv csokipancsi

469
padlizsán 2 db
brokkoli 1.5 közepes fej
pritaminpaprika 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
lila hagyma 1 közepes fej
salátahagyma 1 közepes fej
tejföl 450 g
paradicsom 4 db
mozzarella 15 dkg