r
Nosalty Logó

Sajtos rakott krumpli majonézes öntettel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Sajtos rakott krumpli majonézes öntettel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 866 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 5188 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 148 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.3 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    539 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2630.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    663 mg
  • Nátrium
    1275 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    357.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    396 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    114 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    405 mg
  • Retinol - A vitamin:
    392 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    446 micro
Összesen 866 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    247.9 g

Zsír

  • Összesen
    360.2 g
  • Telített zsírsav
    162 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    3232 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15781.2 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    294 mg
  • Kálcium
    3310 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    501 mg
  • Foszfor
    3981 mg
  • Nátrium
    7648 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    246.1 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    2145.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2374 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    227 mg
  • D vitamin:
    687 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    578 micro
  • Kolin:
    2429 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2349 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2678 micro
Összesen 5188 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 148 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit és 10 tojást megfőzzünk, majd megpucoljuk őket, és felszeleteljük. A kolbászt felszeleteljük.
  2. A tejfölt, a kefírt, a mustárt, a majonézt és két tojást alapossan kikeverjük, majd ízlés szerint ízesítjük a sóval, borssal és metélőhagymával.
  3. Fogunk egy tepsit, és vékonyan kiolajozzuk. Alulra tesszük a krumpli felét, majd rá a tojás felét, és rá a kolbász felét, erre rárakosgatjuk a sajt felét, majd leöntjük az öntetünk felével, majd erre megismételjük az egészet.
  4. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6261
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Párom rakott krumplit kért, én meg mivel szeretek varriálni, ezért gondoltam, ismét nem az "eredetit" kapja!:))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek