r
Nosalty Logó

Sajtkrémmel-baconnel töltött falatok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
cupák
Sajtkrémmel-baconnel töltött falatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 346 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 3465 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 259 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    458.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 346 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    102.4 g

Zsír

  • Összesen
    241.3 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    402 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4580.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    805 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    766 mg
  • Nátrium
    2856 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    492 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    345 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    407 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1019 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2126 micro
Összesen 3465 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    344.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    215 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 259 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztákat felengedjük, közben a tömlős sajtokat is kivesszük a hűtőből, és egy tálba nyomjuk őket.
  2. Felkockázzuk a bacont, felaprítjuk az újhagymát, és a sajtkrémbe keverjük. (Ha a sajtkrém nehezen kezelhető, akkor rövid időre alacsony hőfokon betehetjük a mikróba is.)
  3. A leveles tésztákat egyesével kinyújtjuk, és az egyik szélére halmozzuk az arányosan elosztott sajtkrémes keveréket, majd feltekerjük, mint egy bejglit.
  4. Trapéz alakban felvágjuk a tésztahurkát. (Javaslom a lisztezett, vékony pengéjű kést, mert a sajt miatt eléggé ragadós és puha a cucc.)
  5. A trapézokat a tepsibe tesszük. (Biztonság kedvéért sütőpapír!) Tetejüket megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk a reszelt sajttal.
  6. Előmelegített, forró sütőben pirosra sütjük. Figyelem! Megnőnek, és szétfolynak kissé, de ez a süti élvezeti értékét nem károsítja! (kb. 30 db jön ki belőle.)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1046
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 82403
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 21.

Ajánló

Sörkorcsolya, borkorcsolya.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
cupák 7 recept

Szintén egy bulisütemény, ez általában az én szülinapomra készül, mert pofonegyszerű, és nagy hatása van a kóstolóközönségre. Ráadásul én is szeretem. :) Általában kell belőle egy dupla adag, mert nylonzacskó számra érdemes hordani az elfogyasztás helyére. Próbáltam már tölteni ilyen sütit virslivel/mustárral vagy kolbásszal/sajttal, de ez a legfinomabb variáció, úgyhogy azóta csak ezt a típust csinálom. Kivétel nélkül oda szoktam égetni valamennyit belőle, de a leveles tésztánál ez a kis deficit könnyen orvosolható, hisz az égett réteg elválik a többitől.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek