r
Nosalty Logó

Római tálban sült zöldséges csirke

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Kattika
Római tálban sült zöldséges csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
római tál
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2882 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 109 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    938.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    525 mg
  • Nátrium
    206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    362 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1180 micro
Összesen 721 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    220.2 g

Zsír

  • Összesen
    174.6 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    72 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    816 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3752.5 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    394 mg
  • Foszfor
    2100 mg
  • Nátrium
    824 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1447.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    474 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    116 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    243 micro
  • Kolin:
    761 mg
  • Retinol - A vitamin:
    446 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4719 micro
Összesen 2882 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    143.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 109 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkét bedörzsöljuk zúzott fokhagymás, mustármagos, sós, borsos olajjal.
  2. A zöldségeket felkockázzuk, sózzuk, megszórjuk majorannával, bazsalikommal és csorgatunk rájuk kevés olajat.
  3. A zöldségeket összekeverjük, és belerakjuk a római tál aljába, erre rá pedig a csirkét.
  4. Lefedjuk és kb. 70 percet hagyjuk párolódni, majd mikor megpuhult, levesszük a római tál tetejét és hagyjuk, hogy a csirke mindkét oldala megpiruljon, kb 5-5 perc elég mindkét oldalnak.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 185
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 27975
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Születésnapomra kaptam a lakótársamtól egy római tálat, nagyon örültem is neki, és kaptam egy csirkét, így eljött az ideje, hogy kipróbáljam. Bevált. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek