r
Nosalty Logó

Répatorta csokimázzal

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Répatorta csokimázzal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A csokimázhoz

Összesen 1014 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A csokimázhoz

Összesen 6085 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A csokimázhoz

Összesen 350 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    57.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1077.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    461 mg
  • Nátrium
    255 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.3 g
  • Cukor
    70 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    548 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    2066 micro
  • β-karotin
    4928 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    341 micro
Összesen 1014 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    81.8 g

Zsír

  • Összesen
    343.8 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    125 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    125 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6466 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    1368 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    585 mg
  • Foszfor
    2764 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    691.6 g
  • Cukor
    419 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    529.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3290 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    86 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    670 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    12394 micro
  • β-karotin
    29568 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    2043 micro
Összesen 6085 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    372 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    713 micro
  • β-karotin
    1701 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 350 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A csokimázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy átmérőjű tortaforma alját sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük.
  2. A répákat meghámozzuk, lereszeljük.
  3. A cukrot az olajjal elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is. Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
  4. Elegyítjük a száraz és nedves hozzávalókat, majd belekeverünk minden további összetevőt.
  5. A kész masszát az előkészített formába öntjük, és a sütőben készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzüka tésztát.
  6. A kihűlt tésztára öntsük rá a csokimázat.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11128
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 09.

Receptkategóriák

Egyszerűen IMÁDOM!!! A kedvenc tortám a répatorta... Most újításként más mázt tettünk rá, amivel még finomabb lett, mint ezelőtt volt! Szeretem kipróbálni az össze variációt rá.. És sosem csalódom!! :)

Hozzávalók

A tésztához

A csokimázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek