r
Nosalty Logó

Rántott csirkemell Katharosz konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katharosz
Rántott csirkemell Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 1177 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 3533 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 357 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    93.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    934.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    315 mg
  • Nátrium
    358 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 1177 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.5 g

Zsír

  • Összesen
    280.4 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    124 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    98 g
  • Koleszterin
    524 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2803.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    491 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    944 mg
  • Nátrium
    1073 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    258.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    107 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    494 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    505 micro
Összesen 3533 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    28.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 357 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst felszeleteljük ízlés szerint, én a két fél mellből 3 - 3 szeletet szoktam vágni.Sózzuk, egy tálba tejet öntünk, és egy éjszakára beáztatjuk a húst benne, hideg helyen.
  2. Másnap a tejből kiemeljük a hús szeleteket, lecsepegtetjük és bepanírozzuk.Lisztbe forgatjuk, majd a kissé sózott, felvert tojásba mártjuk, és végül a zsemlemorzsába.
  3. Nem túl forró olajban mindkét oldalán aranyszínűre sütjük.A felesleges zsiradékot papírtörlőre szedve leitatjuk róla.
  4. Tálalás ízlés szerinthasábburgonyával, rizzselés salátával.
  5. Tipp: a csirke- és a pulykamell sokkal finomabb lesz, ha egy nappal a felhasználása előtt tejben áztatjuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4368
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott csirkemell Katharosz konyhájából
Katharosz 499 recept

Könnyű, gyors, hagyományos étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek