r
Nosalty Logó

Rakott padlizsán 3. - paradicsomos

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rakott padlizsán 3. - paradicsomos
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 1% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 596 kcal
  • 1% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 596 kcal
  • 1% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 63 kcal
  • 1% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    651.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    281 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.3 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    782 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1030 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    275 micro
Összesen 596 kcal
  • 1% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    651.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    281 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.3 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    782 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1030 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    275 micro
Összesen 596 kcal
  • 1% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    68.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    8 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3037 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 63 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felkarikázzuk a padlizsán, olajban kisütjük.
  2. Eközben elkészítjük a paradicsomszószt: olívaolajon megfutattjuk a fokhagymát, és hozzáadjuk a paradicsomszószt, fűszereket. Fedő alatt kis lángon 5-10 percig főzzük.
  3. Egy kivajazott jénaiba rétegezzük a padlizsánt és a szószt., majd készre sütjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6968
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 09.

Ajánló

Reszelt sajttal, sonkával is próbáljuk ki!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagy melegben effajta egyszerű, mégis ízletes ételekre vágyom. Meg amúgyis olyan olaszos hangulatom lesz az ehhez hasonló ételektől. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!