r
Nosalty Logó

Rakott afrikai harcsa

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
8zsuzsa8
Rakott afrikai harcsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 743 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 144 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    52.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2090 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    728 mg
  • Nátrium
    793 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    335 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    888 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    254 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    6374 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1021 micro
Összesen 743 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.5 g

Zsír

  • Összesen
    105.3 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4180 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    898 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    1456 mg
  • Nátrium
    1586 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    670.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1777 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    351 mg
  • Retinol - A vitamin:
    509 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    12748 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2041 micro
Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    400.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    474 micro
  • β-karotin
    1221 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    196 micro
Összesen 144 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket baconba göngyöljük, és egy tűzálló cseréptálba helyezzük.
  2. A répát, a hagymákat megtisztítjuk, a répát és a pórét felkarikázzuk, a fokhagymát áttörjük.
  3. A vajat egy serpenyőbe tesszük, kissé megpároljuk a kétféle hagymát és a répát. Hozzákeverjük a curry port.
  4. A zöldségeket a hal tetejére halmozzuk, rásimítjuk a tejfölt, gazdagon meghintjük a sajttal.
  5. 170-180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 13600
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 29.

Ajánló

Vajas tört krumplival tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott afrikai harcsa
8zsuzsa8 210 recept

Tegnap a férjem afrikai harcsaszeletekkel állított haza. Addig keresgéltem a neten, míg rá nem bukkantam erre a receptre. Isteni lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!