r
Nosalty Logó

Raffaello ahogy anikocska készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Raffaello ahogy anikocska készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
Összesen 711 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
Összesen 7116 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    56.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    613.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    254 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.2 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    238 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 711 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    569.1 g
  • Telített zsírsav
    302 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    171 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6132.6 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    1908 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    682 mg
  • Foszfor
    2543 mg
  • Nátrium
    828 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    482.4 g
  • Cukor
    401 mg
  • Élelmi rost
    76 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2514 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    238 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    331 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2375 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    1647 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 7116 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.3 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 534 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukorból és a vízből szirupot főzünk, és kihűtjük.
  2. A kókuszt összekeverjük a tejporral.
  3. A kihűtött szirupot kikeverjük a margarinnal, majd ehhez hozzáadjuk a kókuszos tejport. 1 óráig pihentetjük a hűtőben.
  4. Ezután a masszából golyókat formálunk, amiknek a közepébe tehetünk 1-1 szem mogyorót, de nem muszáj, anélkül is nagyon finom.
  5. A golyókat legvégül kókuszba forgatjuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 409
  • Tegnapi nézettség: 17
  • 7 napos nézettség: 66
  • Össznézettség: 170270
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 06.

Ajánló

Egyszerűen elkészíthető vendégváró desszert. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Először az elrontott fondant-omból lett raffaello, viszont úgy megszerettük, hogy már többször is elkészítettem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

5 kockás abroszos óbudai vendéglő, ahol a Krúdy-nosztalgia ma is...

A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?