r
Nosalty Logó

Pudingos rakott őszibarack

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
zora
Pudingos rakott őszibarack
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 616 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2459 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 96 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    734.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    302 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.4 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    215.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    389 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 616 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    63 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2939.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    1428 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    204 mg
  • Nátrium
    1209 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    441.7 g
  • Cukor
    226 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    860.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1555 micro
  • β-crypt
    643 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    874 micro
Összesen 2459 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    115.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    8 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 96 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pudingport megfőzzük, és ízlés szerint cukrozzuk.
  2. Az őszibarackot felszeleteljük. Egy közepes méretű teflonba beleöntjük a tej és a vaníliás cukor felét, kissé felmelegítjük. Ebben megáztatunk pár szem kekszet, majd szép sorban a többit is, közben pótoljuk a tejet és a vaníliás cukrot is.
  3. Egy mélyebb tálban elkezdjük rétegezni: legalulra egy pici puding, erre szép sorban a megáztatott keksz, majd egy sor őszi. Ismét keksz, puding és barack. Addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogytak.
  4. Behűtjük, és már ehető is.
  • Elkészítettem: 60 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3367
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Próbáltam már más ízű pudinggal is, de a karamell az igazi!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek