r
Nosalty Logó

Pudingos-banános alagút

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Pudingos-banános alagút
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tésztához

Krémhez

Mázhoz

Összesen 778 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tésztához

Krémhez

Mázhoz

Összesen 3105 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tésztához

Krémhez

Mázhoz

Összesen 223 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    853.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    346 mg
  • Nátrium
    242 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.4 g
  • Cukor
    89 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    145.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    307 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    199 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    317 micro
Összesen 778 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.7 g

Zsír

  • Összesen
    117 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1233 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3414.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    829 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    1382 mg
  • Nátrium
    968 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    481.7 g
  • Cukor
    355 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    581.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1230 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    267 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    190 micro
  • Kolin:
    798 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1209 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    230 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1269 micro
Összesen 3105 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.9 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 223 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Mázhoz

Elkészítés

Tésztához

  1. Tojások sárgáját a cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét.
  2. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és 180 fokon tűpróbáig sütjük.
  3. Amikor megsült, lisztezett deszkára öntjük, és levesszük róla a sütőpapírt.
  4. A piskótát őzgerincforma hosszúságúra, fél cm széles szeletekre vágjuk, közeit megkenjük lekvárral, és folpackkal bélelt őzgerincformába tesszük, hogy a piskótacsíkok egymás mellett szorosan legyenek.

Krémhez

  1. A habtejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a porcukorral elkevert pudingport, és összekeverjük.
  2. Piskótacsíkokkal bélelt formába tesszük a krém felét, ráhelyezzük a banánt, és befedjük a maradék krémmel, és hűtőbe tesszük.

Mázhoz

  1. Kiborítjuk a formából, lehúzzuk róla a fóliát.
  2. A szitált porcukrot a vanília aromával és az ételfestékkel, 2 ek hideg vízzel sűrűre keverjük.
  3. Az alagút tetejére locsoljuk, és egyenletesen elkenjük rajta, hűtőbe tesszük pár órára, és szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2588
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pudingos-banános alagút
Salamon Csilla 1202 recept

Kicsit macerás elkészíteni, de megéri:)

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek