Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pizzalap, paradicsomszósz 4. - olaszos recept

hozzászólások (9)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Nátrium
Szelén
Foszfor
Kalcium

TOP Vitaminok

C Folát A B12

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
40.3 g

zsír

Összesen:
42.9 g
Telített zsírsav:
16 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
14 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
74 mg

ásványi anyagok

Összesen:
4 g
Kalcium:
462 mg
Vas:
2 mg
Magnézium:
62 mg
Foszfor:
412 mg
Kálium:
668 mg
Nátrium:
2354 mg
Cink:
3 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
46 µg

szénhidrát

Összesen:
92.2 g
Összes cukor:
8 g
Élelmi rost :
7 g

víz

Összesen:
304.8 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
4 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
129 µg
E vitamin:
2 mg
K vitamin:
14 µg
C vitamin:
107 mg
B12 Vitamin:
1 µg
A vitamin (RAE):
331 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 5 adag *

fehérje

Összesen:
201.6 g

zsír

Összesen:
214.4 g
Telített zsírsav:
86 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
69 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
9 g
Koleszterin:
369 mg

ásványi anyagok

Összesen:
19.8 g
Kalcium:
2304 mg
Vas:
17 mg
Magnézium:
312 mg
Foszfor:
2054 mg
Kálium:
3341 mg
Nátrium:
11773 mg
Cink:
16 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
3 mg
Szelén:
232 µg

szénhidrát

Összesen:
461.1 g
Összes cukor:
43 g
Élelmi rost :
36 g

víz

Összesen:
1523.8 g

vitaminok

Összesen:
0.6 g
Tiamin - B1 vitamin:
1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
20 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
7 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
649 µg
E vitamin:
17 mg
K vitamin:
72 µg
C vitamin:
537 mg
B12 Vitamin:
5 µg
A vitamin (RAE):
1655 µg
D vitamin:
2 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
7.5 g

zsír

Összesen:
7.9 g
Telített zsírsav:
3 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
2 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
14 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.7 g
Kalcium:
85 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
12 mg
Foszfor:
77 mg
Kálium:
124 mg
Nátrium:
434 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
9 µg

szénhidrát

Összesen:
17 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
56.3 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
23 µg
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
3 µg
C vitamin:
19 mg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
61 µg
D vitamin:
0 µg
hasonló receptek

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b.suzy
b.suzy Sun, 2013-06-23 12:58

Nos , nekem most sül az első adagom . Én kicsit nagyobb adaggal dolgoztam, arányosan modosítottam a hozzávalokat és csak jót tudok idáig mondani róla, nagyon könnyű volt vele dolgozni, viszont elősütöm a tésztát, mert jó szaftosan szeretjük és nem akaom eláztatni. A végeredményt is megírom. Fontosnak tartom a hozzászólásokat, mert én sokszor ez alapján állok neki a dolgoknak, ezzel csak segítjük egymást. :-)

DragAndi
DragAndi / DragAndi Sat, 2013-03-16 10:04

Eddig ez lett a legjobb pizzatésztám, köszönöm a receptet! :) Természetesen elmentettem. :)

Edit_1991
Edit_1991 Tue, 2012-05-08 21:36

Szia! Lehet egy kicsit butácska kérdés de mi van ha nem olíva olajat teszek a tésztába hanem sima napraforgót?? Nem sűrűn tartunk itthon olíva olajat,(főleg kezdő/ kísérleti fázisban lévő kukta ként) és érdeklődnék h napraforgó olajjal mennyiben változna a tészta?

tucike
tüci / tucike Thu, 2012-05-10 13:56

állagban szerintem semmit. az oliva olaj előnye az hogy egy icipici ízt ad neki és ugye hogy egészségesebb. de szerintem nyugodtan kipróbálhatod napraforgóval.

921
finomliszt 500 g
élesztő 2.5 dkg
víz 250 ml
olívaolaj 5 ek
2 teáskanál
cukor 1 csipet
konzerv paradicsom 140 g
ketchup 1 ek
paradicsom 1 nagy db
oregánó 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 0.5 teáskanál
fehér hagyma 2 közepes db
piros kaliforniai paprika 2 közepes db
gépsonka 15 dkg
kolbász 15 dkg
gomba 15 dkg
olajbogyó 15 dkg
sajt 30 dkg