r
Nosalty Logó

Pizza 20. - mini, burgonyás

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pizza 20. - mini, burgonyás
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 6281 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 228 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.9 g

Zsír

  • Összesen
    44.4 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2184.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    634 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    768 mg
  • Nátrium
    515 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    235.3 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    332 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    222 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    273 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    699 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    21573 micro
  • Lut-zea
    178 micro
Összesen 1571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    219.5 g

Zsír

  • Összesen
    177.5 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    786 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8737.7 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    435 mg
  • Kálcium
    2534 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    569 mg
  • Foszfor
    3073 mg
  • Nátrium
    2060 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    941.3 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    56 mg

VÍZ

  • Összesen
    1086.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1328 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    167 mg
  • D vitamin:
    204 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    887 micro
  • Kolin:
    660 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1094 micro
  • α-karotin
    87 micro
  • β-karotin
    2796 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    86292 micro
  • Lut-zea
    714 micro
Összesen 6281 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3117 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tejet meglangyosítjuk, hozzáadjuk a cukrot, és az élesztőt felfuttatjuk benne.
  2. Közben a burgonyát sós vízben puhára főzzük, majd összetörjük.
  3. Ezután az összes hozzávalót egy nagy tálban összekeverjük, és (akár robotgéppel is) simára dagasztjuk.
  4. Meleg helyen duplájára kelesztjük.
  5. Közben a hagymákat megpucoljuk, megmossuk, és apró kockákra vágjuk. Felhevített zsiradékon megpirítjuk, felöntjük pici vízzel, hogy puhára főjjön.
  6. Mikor késznek látjuk, ráöntjük a paradicsompürét, és egyet forralunk rajta.
  7. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a pizzafűszert.
  8. Addig meg is kel a tésztánk. Kinyújtjuk kb. 1 cm vastagra, és kb. 5 cm átmérőjű csészével, kiszúróval korongokat szaggatunk.
  9. Teszünk rájuk 1-1 kanálnyi mártást, majd ízlés szerint több-kevesebb sajttal megszórjuk.
  10. Előmelegített sütőben a tészta pirulásáig, illetve a sajt olvadásáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8693
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedveskedni akartam a fiúknak valami pizzaszerűvel. A fiam ugyanis hetekig el lenne, ha csak pizzát kapna. Én viszont krumplis pogácsát ettem volna már régóta. Úgyhogy jött az ötlet, hogy csináljam együtt a kettőt! Hát, nem bántam meg! A krumplitól nagyon puha lett, a levegőn is még 2 napig puha, nem szárad ki. Legközelebb is így fogom készíteni, mert nagyon finom, és a fiam szerint jobb is így, mert jobban kézrefogható, mint egy nagy szelet pizza.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!