Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pástétom levesben főtt marhából recept

hozzászólások (4)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Szelén
Foszfor
Vas
Cink

TOP Vitaminok

K B12 B3 Folát

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
19.8 g

zsír

Összesen:
19.6 g
Telített zsírsav:
7 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
9 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
2 g
Koleszterin:
185 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.8 g
Kalcium:
46 mg
Vas:
4 mg
Magnézium:
29 mg
Foszfor:
229 mg
Kálium:
370 mg
Nátrium:
98 mg
Cink:
2 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
35 µg

szénhidrát

Összesen:
11.5 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
102.2 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
4 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
45 µg
B12 Vitamin:
3 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
1 µg
C vitamin:
17 mg
K vitamin:
185 µg
A vitamin (RAE):
105 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
79.1 g

zsír

Összesen:
78.5 g
Telített zsírsav:
30 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
34 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
10 g
Koleszterin:
741 mg

ásványi anyagok

Összesen:
3.1 g
Kalcium:
182 mg
Vas:
13 mg
Magnézium:
118 mg
Foszfor:
914 mg
Kálium:
1480 mg
Nátrium:
390 mg
Cink:
12 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
141 µg

szénhidrát

Összesen:
45.9 g
Összes cukor:
4 g
Élelmi rost :
3 g

víz

Összesen:
408.9 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
18 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
4 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
179 µg
B12 Vitamin:
12 µg
E vitamin:
2 mg
D vitamin:
4 µg
C vitamin:
66 mg
K vitamin:
738 µg
A vitamin (RAE):
421 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
12.3 g

zsír

Összesen:
12.2 g
Telített zsírsav:
5 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
5 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
115 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.5 g
Kalcium:
29 mg
Vas:
1 mg
Magnézium:
18 mg
Foszfor:
143 mg
Kálium:
230 mg
Nátrium:
61 mg
Cink:
2 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
22 µg

szénhidrát

Összesen:
7.1 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
63.4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
28 µg
B12 Vitamin:
2 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
C vitamin:
10 mg
K vitamin:
114 µg
A vitamin (RAE):
65 µg
hasonló receptek

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

flikflak
Flikflak / flikflak Wed, 2013-11-06 11:22

Szia Ildikó!
Igaz hogy eltérek a receptedtől, de ez valami fantasztikus ötlet!!! Minden tyúkhúsleves után készítek. Én teszek bele hagymát, kaliforniai paprikát dinsztelve, fokhagymát, petrezselyemzöldet, kaprot, tojást és zsemlemorzsát. És mindig kerül bele mindenféle zöldségből a levesből. A tetejére vajat kis darabkákban. És máris sajnálom hogy most nem tudom készíteni.
Főzésnél egyszerűen nem tudok receptnél maradni így megkóstolni sem volt módom milyen a tiéd. Biztos vagyok benne hogy kiváló.
Nagyon köszönöm a receptet!
flikflak

RSunny
RSunny Thu, 2012-08-23 21:24

Levesből maradt fácánhúsból csináltam vajjal, mogyorónyi mustárral. Nagyon ízletes lett, csak kicsit száraz. Legközelebb tejfölt is teszek rá.

Miss Sweetly
Miss Sweetly / Miss Sweetly Mon, 2012-04-16 17:14

Kedves Ildikó!
Nagyon örülök az efféle ötleteknek, ahol a maradék húst ilyen szépen fel lehet használni.Tetszik a recept, a kép étvágy gerjesztő! Ki fogom próbálni.

307
marhahús 25 dkg
mangalica zsír 5 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
tojás 3 db
finomliszt 3 evőkanál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor