r
Nosalty Logó

Pasta alla norma Ágica konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Ágica-92
Pasta alla norma Ágica konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Padlizsános rész

Továbbá

Összesen 1085 kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Padlizsános rész

Továbbá

Összesen 2171 kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Padlizsános rész

Továbbá

Összesen 120 kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    63.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1424.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    528 mg
  • Nátrium
    328 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    561.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    345 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1385 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    484 micro
Összesen 1085 kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    53.1 g

Zsír

  • Összesen
    127.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2849.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    707 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    1055 mg
  • Nátrium
    656 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    212.4 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1123.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    86 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    690 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    606 micro
  • β-karotin
    2769 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    15438 micro
  • Lut-zea
    969 micro
Összesen 2171 kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    155.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    151 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    842 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 120 kcal

Hozzávalók

Padlizsános rész

Továbbá

Elkészítés

Padlizsános rész

  1. A padlizsánt megmossuk, feldaraboljuk és besózzuk, majd 30 percre állni hagyjuk. (30 perc után lemossuk róla sót.)
  2. A hagymát apróra vágjuk, és az olívaolajon megpirítjuk, majd rádobjuk a felaprított fokhagymát. Az apróra vágott paradicsomot is rádobjuk, sózzuk, borsozzuk.
  3. Így főzzük kis lángon. Hozzáadunk 4-5 levél bazsalikom. Ezt így együtt együtt főzzük kis lángon, amíg a padlizsán áll.
  4. Miután a padlizsán készen áll, forró olajban kisütjük. Közben felrakunk vizet forrni a tésztának, majd megfőzzük a tésztát.
  5. A paradicsomos szószt össze is turmixolhatjuk, vagy maradhat darabos is ízlés szerint. A paradicsomszószt összekeverjük a padlizsánnal, majd a tésztával.
  6. A tésztát megszórjuk a sajttal, díszítésnek friss bazsalikomot is használhatunk.
  7. Buon appetito! :)
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3054
  • Feltöltés dátuma: 2018. október 11.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Ágica-92 47 recept

Szicíliában a barátom csinálta nekem meg először ez az nagyon finom tésztát. Azóta az egyik kedvencem! :)

Hozzávalók

Padlizsános rész

Továbbá

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?